miércoles, 16 de marzo de 2011

Doble entrenament

Aquí deixo cartell del Memorial Guillamet de Figueres.

-Avui al llevar-me del llit de bon matí he tornat a veure el temps molt cru, però tot i així he deicidit sortir amb Jordi i Òscar (Pere ha fet l'intent però ha marxat cap a casa només sortir), la veritat hem fet 5 quilòmetres i hem decidit fer el cafè ja ben aviat i la veritat és què ha anat bé perquè d'aquesta manera hem deixat que el temps aixequés. Hem continuat cap a Benifallet per fer la volta a Som al qual hem pujat molt ràpid i ens ha servit per forçar la màquina una mica tot seguit cap a Tortosa, allà Jordi ha marxat cap a casa i Òscar i jo hem anat fins a Vinallop per fer una estoneta més.
Pel que fa aquesta tarde hem quedat amb Jordi per anar a rodar a Vinallop sobre les 18h i hem fet 1h i poc més, d'aquesta manera he acabat el dia amb poc més de 100km que ja tocava després de tants dies sense fer gaire bé ni un quilòmetre.
Les sensacions durant tot el dia han estat prou bones per ser que feia tants de dies que no tocava la bici, a primera hora m'ha costat agafar el ritme però l'apretada que he fet a Som m'ha anat molt bé, arribant fins als 196 ppm de màxima (impresionant) jeje.
Bé a la fi he decidit que anar a Inauguració és una bogeria i hem centraré amb el Memorial Guillamet de Figueres que és més curta i amb un tipus de circuit que hem va bé.

Avui matí: 66'3km, 2h15mins, mitja de 30km/h, 142 ppm de mitja i 1165kcal.
Avui tarda: 40km, 1h20mins, mitja de 30km/h, 127 ppm de mitja i 807 kcal.
Resum del dia total: 106'3km, 3h35kmins, mitja de 30km/h i 1972 kcal.