viernes, 25 de marzo de 2011

Dia sí, dia no!!

Il treno amb Jaume al capdavant i Pere a roda.

-Doncs sí això mateix un dia surto i un altre no, ahir no vaig poder sortir perquè com ja sabreu estic embolicat amb el tema del Toscà. Pel que fa avui he sortit a les 8.30h per anar a fer 45 mins tots sol a ritmet, he decidit pujar cap a Alfara on per supost no he arribat, a les 9.15h havia quedat amb Pere i Jaume, hem pensat en anar a Ulldecona, arribant-hi he decidit fer una sèrie de força pel pla durant 3 quilòmetres, al moment de fer el cafè estava baldat. Després pujada cap a les Bruixes on he fet un altra sèrie també de força amb el 53/17 fins a dalt a un ritme alt i sempre entre 180 i 185 ppm, tot seguit direcció a Tortosa en tranquilitat i cap a casa.
Últimament estic tenint molt bones sensacions tot just ara que no hi han curses.... Però bé espero mantindre aquest estat de forma tota la temporada entrenant el que pugue i a la vegada treballant a partir del dia 1.
Demà en principi sortideta a les 9.30h amb Sebas i si algú més s'hi apunta ja ho saveu, a dita hora a casa de Sebas, en principi de 2 a 3 hores. Diumenge a la marxa de Gandesa.

87'8km, 3h, 29'8 km/h de mitja, 130 ppm de mitja i 1879 kcal.